3 pakollista opiskelusovellusta opiskelijoille

Suurin osa yliopistoista ei tänä päivänä vähättele modernin teknologian integroimista luokkahuoneessa. Monet kouluyksiköt ovat omaksuneet koko modernin luokkahuoneen konseptin, jossa kaikki on automatisoitu.

Korkeakoulu on aivan uusi taso verrattuna perus- ja keskiasteen koulutukseen. Korkeakoulu tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia kaiken haluamasi valitsemastasi opiskelualasta, joka tulee olemaan valitsemasi ammatti lähitulevaisuudessa.

Siksi sinun on oltava järjestelmällinen, tehokas ja intohimoinen opiskellessasi korkeakoulussa. Voit aloittaa lataamalla nämä opiskelusovellukset älypuhelimeesi tai kannettavalle tietokoneelle.

My Study Life

Voit ladata My Study Life -sovelluksen ilmaiseksi. Sen avulla voit seurata tuntiaikatauluja, tenttejä, harjoituksia ja muita akateemisia sitoumuksia. My Study Life tukee myös pilvitietojen integrointia, mikä tarkoittaa, että pääset kaikkeen käsiksi usean laitteen kautta.

Voit nyt helposti seurata tehtäviäsi ja tärkeitä muistutuksia. Voit myös tarkistaa suorittamasi tehtävät. Monet opettajat käyttävät tätä sovellusta koko luokalleen.

Viestintäsovelluksia tai intranetviestintää käyttäen opettaja voi jakaa nämä My Study Life -sovellukseen syötetyt tiedot oppilailleen.

Toinen My Study Life -sovelluksen bonus on se, että se toimii myös silloin, kun sinulla ei ole internetiä.

Slack

Lähetä kuva 3 pakollista opiskelusovellusta opiskelijoille Slack - 3 pakollista opiskelusovellusta opiskelijoille

Slack on tarkoitettu pääasiassa viestintään. Se on pilvipohjainen patentoitu viestintäsovellus. Yliopistot käyttävät Slack-sovellusta perustaakseen intranet viestintäalustoja opiskelijoilleen.

Tällä tavoin tiedon jakaminen koko luokalle on vain muutaman näppäimen päässä.

Slackin avulla opiskelijat ja kouluttajat voivat myös jakaa verkossa tiedostoja, kuten tutkimuspapereita, esseitä, kuvia, videoita ja muuta sisältöä. Sosiaalisen verkostoitumisen verkkosivusto Tumblr käyttää tätä sovellusta. Toinen käyttö tälle sovellukselle on turvallisuuteen liittyvä viestintä.

Opetushenkilökunta tai hallinnon henkilökunta voi helposti tiedottaa opiskelijoille tietyistä tilanteista ja asioista, joita nyt tapahtuu. Tätä huolta varten on kuitenkin olemassa täsmällisempiä sovelluksia.

Slackin, ironista kyllä, on osoitettu parantavan tuottavuutta ja viestintää kampuksen sisällä joko opiskelijoiden ja opettajien välillä sekä opettajien ja hallintohenkilöstön välillä.

iStudiez PRO

iStudiez on samanlainen kuin My Study Life, mutta se voi tallentaa enemmän tietoja. Tämän sovelluksen avulla opiskelijat voivat tallentaa arvosanansa ja seurata niitä. He voivat sitten arvioida nuo arvosanat jokaisen lukukauden lopussa arvioidakseen, pärjäsivätkö he paljon paremmin vai tarvitseeko jotakin parantaa.

Tämä sovellus on saatavilla useimmille käyttöjärjestelmille, joten se on loistava valinta organisoiman opiskelijan korkeakouluelämää. Kun me sanomme korkeakouluelämää, me tarkoitamme kaikkea akateemisista tehtävistä henkilökohtaisiin sitoumuksiin.

Kotakk antaa sinulle auttavan kätensä

Jos tarvitset apua oppiaksesi näiden sovellusten käyttöä ja niiden maksimoimista, Kotakk antaa sinulle auttavan kätensä. Meillä on video-oppaita kaikille näille sovelluksille ja meillä on niille myös verkko-opiskelua.

Tarjoamme myös muita opiskelusovelluksia, joten muista tutustua oppimispalvelusivuihimme saadaksesi lisätietoja.

Leave a Comment