esitelty Tietoa Kotakkista - Tietoa Kotakkista

Terveisiä koko Kotakk -perheeltä.

Kotakk on keskitetty palvelupiste opiskelijoille, jotka haluavat organisoida paremmin ja maksimoida heidän käytettävissä olevaa nykyaikaista teknologiaa paremman koulutuksen saavuttamiseksi. Me autamme opiskelijoita oppimaan miten käyttää intranetiä, internetiä, opinto-oppaita, oppimissovelluksia ja muita sovelluksia.

Nainen, joka aloitti kaiken

Kotakkin perusti naistentautien ultraäänitutkija Aija Karjalainen, joka on kotoisin Keravan kunnasta Suomesta. 1980-luvun korkeakouluopiskelijana Karjalainen tietää, kuinka vaikeaa opiskeleminen on ilman tekniikka.

Kaikki tehtiin ohjeiden mukaisesti ja se oli aikaa, jolloin moderni teknologia haki vielä jalansijaa.

Korkeakouluvuosinaan Karjalainen teki kaikkensa ja siirtyi kirjastosta toiseen tutkimustaan varten. Internetin yleistymisen ja helpompien käyttöjärjestelmien tulemisen myötä Karjalainen tiesi, että oppimista tullaan tulevaisuudessa modernisoimaan.

Hän halusi auttaa hänen jälkeensä tulevia opiskelijoita hyödyntämään nykyaikaista teknologiaa paremman oppimisen vuoksi.

Kotakkin alkuajat

Tämän takia Karjalainen perusti Kotakk-yrityksen tarjoamaan palveluita kouluttamaan opiskelijoita modernin teknologian käyttämisen monista eduista kouluissa ja yliopistoissa.   Tutkimuksen, tiedonkeruun, esitelmien ja viestinnän suhteen Kotakk on sinun asiantuntijatukesi.

Kotakk oli alun perin verkkofoorumi. Siellä opiskelijat pystyivät lähettämään kyselyitä siitä, mistä verkosta löytää tieteellistä kirjallisuutta ja asiakirjoja. Kotakk ohjasi heidät sitten tieto- ja akateemisille verkkosivustoille, johon heidän tarvitsemansa tieto on ladattu.

Kotakk tänään

Nykyään Kotakk tarjoaa koulutuspalveluita- ja tuotteita, jotka auttavat opiskelijoita oppimaan ja saamaan käyttöönsä satoja oppimismateriaaleja. Me autamme heitä löytämään tarvitsemansa sovelluksen. Me koulutamme ja opetamme myös kouluttajia näiden sovellusten käyttöliittymistä ja taustajärjestelmistä.